Despre noi

Din dorinta de a veni in intampinarea clientilor cu cele mai bune servicii... De fapt noua chiar ne place sa construim . Chiar daca nimeni nu va mai dori astfel de servicii , noi tot asta vom face ca hobby macar . Este a doua dragoste .

Noi cream rapid popularitate brandurilor in devenire si site-uri care sa vanda produse/servicii si sa atraga vizitatori atingandu-si scopurile si cream plus valoare in scurt timp care usureaza activitatea. Astfel ca noi nu facem site-uri, ci cream imagine, nu scriem programe, ci implementam solutii.

Cei care-si doresc un simplu site , ori nu au luat decizia cea mai buna pentru firma lor , ori nu au nimerit unde trebuie .

Un site de prezentare are rolul de a inlocui brosura tiparita ( metoda anilor '90 ) cu un suport pe care oricine il poate accesa la orice ora ( mai nou chiar de pe telefonul mobil ) , de oriunde din lume si il poate distribui si altora . Un site insa cu o grafica extraordinara pe care nu il vede nimeni sau un site nefunctional este ca si inexistent , asa cum se intamplau cu brosurile ce nu erau distribuite.

Vanzarile sunt cu atat mai mari cu cat numarul de vizitatori este mai mare, dar degeaba investesti in promovare daca ai rata de refuz mare . Acest lucru il poti evita prin noi : va punem la dispoziție like-uri, fani, adepți, abonați, vizualizări, pin-uri, repin-uri, utilizatori +1, vizitatori umani adevărați care va vor propulsa în lumina reflectoarelor sociale și vor crește popularitatea brandului tău.

Promovarea trebuie sa vina obligatoriu in completarea oricarui site, indiferent de natura sa : prezentare, portal sau magazin online. Multimea inseamna potential de vanzari. Fa totul pentru a atrage multimea.

Avem încredere!

Puteţi sublinia informaţiile importante sau anunţurile în text ca şi acesta.

Contact

A D D L I K E

Constanta

Vodafone : o726.623.880